Posting using Usenetic is not working.

If you found a bug, please report it here.
Forum rules
When reporting a bug, please be as specific as possible.

To access the logfile in Finder:

If the programs crashed, please attach or email us the crash report AND logfile.

In Finder press SHIFT-CMD-G (or in menu Go->Go to Folder)
Then in the textfield enter "~/Library/Application Support/Usenetic" (including the tilde ~)
There you'll find the logfile called: Usenetic.log

Other issues:

You can always attach an image/screenshot with the problem for better understanding.
Post Reply
hugedownload
Posts: 7
Joined: Mon Nov 26, 2018 6:03 pm

Posting using Usenetic is not working.

Post by hugedownload » Sun May 26, 2019 10:06 pm

The last software that just updated is causing posting issues, I am unable to post using Usenetic, downloading is fine but cannot post and I have confirmed its not the provider I have used another software using the same usenet provider and that software is posting. please look into this.


Thanks

User avatar
Support
Posts: 186
Joined: Tue Jun 06, 2017 12:38 pm

Re: Posting using Usenetic is not working.

Post by Support » Mon May 27, 2019 6:27 pm

I've uploaded some files to test, but all tests were successful.

Please let me know the exact issues that you run into and error messages (if any).

The logfile might also be helpful. You can send it to me as PM or email.

Thank you.
If you like Usenetic, please give it 5 stars at MacUpdate: https://www.macupdate.com/app/mac/59624/usenetic

Post Reply